Gastenboek

 

Heb je iets bij ons gekocht?

Via de website, bij ons in het atelier of op een markt?

Wij zouden het heel fijn vinden wanneer je hier een berichtje wilt plaatsen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Douwe Bakker
een jaar geleden

Hoi Geeske.
Zaterdag heb ik het kievitbeeldje ontvangen. Een mooie. Dankjewel!
Inderdaad ben ik de Douwe die jij in gedachten hebt. Maar toen ik dit beeldje bestelde wist ik niet dat jij en/of Jacob de maker was. Had het “ wie zijn wij” niet gelezen. Maar volgens mij was je, toen we in Leeuwarden collega’s waren, al bezig met glaskunst. Wat leuk dat je van een hobby nu je werk hebt gemaakt. We komen zeker een keer langs om jullie winkel te bezoeken. Met mij/ons gaat het goed. Ik ben trouwens inmiddels met pensioen😃🙃 en vermaak me prima met van alles en nog wat. Nou, de groetjes en oan’t sjen.
Douwe

Greet lLokhorst
2 jaar geleden

Gisteren het Hamsa handje raamhanger ontvangen..Het is een kado en ik hoop dat de ontvangers er net zo van kunnen genieten als ik nu doe..Kom zeker nog een keer terug of zie jullie op een markt..

Esther Grijpstra
3 jaar geleden

Hoe te omschrijven......ik zal het proberen. Ik liep al een tijd rond, wat te doen met de as van mijn moeder. En ineens was het daar. Tin & Glês, ik was enthousiast. Een knus atelier met 'showroom'. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Met heel veel respect is een prachtige Asroos (mijn moeder hield van roze rozen) ontworpen en gemaakt. Ik werd meegenomen in het ontwerp, uitvoering en presentatie. Een hele dikke dankjewel! en......zeker een aanrader! Ik geniet

Marianne
3 jaar geleden

Bedankt voor de snelle levering van de Solex sleutelhanger. Mooi ingepakt en dus een mooi cadeautje om te geven aan mijn collega.

Corina
4 jaar geleden

Hee lieve zus en Jacob, super leuke site, duidelijk en overzichtelijk!
Zal hem even delen met m’n vriendinnen:)!
Groetjes en liefs Corina

Petra Veenland
4 jaar geleden

Met veel plezier en interesse jullie website bekeken. Mooie, veelzijdige en creatieve expositiestukken!
Leuke cadeau-ideeën. Prachtig handwerk! Top!